Krav på rekrutter

KRAV PÅ REKRUTTER

Hvis du vil lyse som en stjerne, må du først brænde som en”
– Adolf Hitler

Det absolut vigtigste for os at vide om dig, når du ansøger, er, om du er helt indforstået med, hvad det indebærer at prioritere Nordisk styrke og kampen fremfor alt. Det er af største vigtighed at vores medlemmer giver alt – dovenskab smitter men det gør fanatisme også.

Tilslutter man sig til Nordisk styrke vil vi have, at det skal være et livslangt engagement. Det er vigtigt, at alle medlemmer er “holdspillere” og kan leve op til vores højtstillede krav. Derfor er de første 12 måneder en prøvetid, hvilket kan forlænges. Vi vil under prøveperioden bedømme din evne til at arbejde i grupper, at leve op til vores moral og etik, hvordan du passer din træning osv. Skulle det vise sig, at det her ikke er noget for dig, så står det dig frit for at forlade organisationen når som helst. Vi undgår at have umotiverede personer i vores nærhed, som sænker kampmoralen i gruppen.

Nedenunder følger nogle af de krav, som vi stiller til vores rekrutter:

RACEKRAV

Du skal være af overvejende europæisk oprindelse, d.v.s “hvid”. Der burde ikke herske nogen som helst tvivl om hvad der hentydes til, men der findes naturligvis grænsetilfælde. Nogen bestemt grænse når det kommer til de fænotypiske træk kan vi ikke gøre, da vi gør en helhedsvurdering og der vejer karakteren tungt.

KARAKTERKRAV

Her lægges den største vigtighed da det først og fremmest er det som udmærker en nordbo i nutidens samfund. Vi lægger ikke nogen vægt på hvorledes du har levet dit tidligere liv, da det er din evne til at hæve dig over samtidens moral og leve et højere ideal som er det vigtigste. Ved mangel på noget er din baggrund dog det vi har som underlag for at lave en bedømning. Fortvivl derfor ikke hvis du ikke bliver taget ind, men i stedet får en list af ting du må forbedre og bevise inden du bliver taget ind.

FYSISKE KRAV

Som aktivist skal du indenfor tre måneder bestå Nordisk styrkes fysiske test, som er alderstilpasset. Testen består af fire dele og resultatet som angives nedenunder er minimum for en mand og kvinde mellem 20-29 år.

Mand 20 – 29 årKvinde 20 – 29 år
Løb 2400 meterUnder 12:51Under 15:26
Armbøjninger under 1 minMindst 46 stkMindst 26 stk
Mavebøjninger under 1 minMindst 38 stkMindst 32 stk
Pull-ups under 1 minMindst 7 stkMindst 2 stk

Fysiske krav for aktivister i Nordisk styrke.

Det er naturligvis ikke tilstrækkeligt, at man bare lige præcis kan klare testen, men også viser sig i stand til at udvikle sig for at opnå sit fulde potentiale. Derimod betyder det ikke, at vi er fortalere for bodybuilding, da en god soldatfysik er det optimale, som Hitler udtrykte sig: “Kvik som en mynde, sej som læder og hård som kruppstål”.

En frænde har ikke samme fysiske krav som en aktivist, men skal leve op til Nordisk styrkes moral og regler. Det indebærer bl.a. at du som frænde træner regelmæssigt for at opnå en god grundfysik. Det vil medføre, at du bliver et mere harmonisk menneske, hvilket bidrager til Nordisk styrke.

ØVRIGE KRAV AF BETYDELSE

Er man diagnosticeret med en psykisk sygdom, som er så alvorlig, at man ikke fungerer i hverdagen eller er forhindret i at passe et almindeligt arbejde, så har man ingen plads i Nordisk styrke.

Har man et fysisk handikap, så laver vi en helhedsbedømmelse. Kan man bidrage med noget nyttigt, så er dette ikke en forhindring for at blive accepteret.

Tatoveringer på synlige steder som halv, hoved, underarme og ben bør undgås. En tommelfingerregel er at tatoveringer ikke skal være synlige, hvis man går i shorts og t-shirt en varm sommerdag. Har man allerede tatoveringer når man ansøger er det som regel ikke et problem, men det bliver også taget med i helhedsvurderingen.

Piercinger er ikke tilladt for mænd.

Det er forbudt at lyve overfor sine kammerater. Bliver det opdaget, at man bevidst har løjet om visse omstændigheder ved sin ansøgning, så anses det som ekstra alvorligt og leder i de fleste tilfælde til eksklusion.

Der er tavshedspligt omkring interne sager, selv i tilfælde af at man skulle forlade Nordisk styrke.

Alkohol må nydes med måde, drikker man på en måde som har negative konsekvenser for Nordisk styrke eller sine kammerater kommer det til at medføre eksklusion og eventuel reprimande. 

Nikotin ser vi helst, at man ikke bruger og gør man det, bør man lægge en plan for at slutte sig af med det.

Der råder totalforbud mod anvendelse af følgende præparater:

  • Anabolske steroider i alle sine former.
  • Andre typer af præparater som ændrer den naturlige hormonelle balance i kroppen.
  • Antidepressiv medicin eller såkaldte “lykkepiller”.
  • Ulovlige stoffer, selv netstoffer som endnu ikke er forbudt men som åbenbart er skadelige.

Ansøgninger sendes til [email protected]