Om Nordisk styrke

Søndagen d. 4. August samledes særligt inviterede, både fra Sverige og Norge, ved Anundshög udenfor Västerås for at på stedet bygge organisationen Nordisk styrke.

Navnet Nordisk Styrke står for vores stræben efter at forme en ny generation af stærke og bevidste nordiske mennesker, samt vores ambition om at skabe en stærk og stridbar ideologi, kultur, fællesskab og organisation.

Nordiske styrkes ledelsesråd består af Klas Lund (Leder), Anders Rydberg (Stedfortrædende leder), Haakon Forwald, Emil Hagberg og Niklas Yngwe.

Adskillige arbejdsgrupper og projekter er allerede i fuld gang. Websiderne nordiskstyrka.org på svensk og nordiskstyrke.org på norsk er under udvikling.

Nordisk styrke kommer til at kritisere og analysere og revurdere tidligere strategier og arbejdsmetoder samt at udvikle og bruge nye. Organisation kommer til at arbejde hårdt for at bryde nye veje fremad.

Modstanderen forsøger at skabe et falskt narrativ hvor vi udmales som ”en mere ekstrem gruppe” eller særligt voldelige. Oplysninger (rygter?) (i medier og fra andre kilder) om ”kupforsøg” m.m. bør ligeledes ses med skepsis. Baggrunden er betydeligt mere kompleks.

Om du er national og har spørgsmål, eller om du vil engagere dig, så er du mere end velkommen til at kontakte os ved at maile til [email protected]

Mere information om organisationen kommer om kort tid til at blive publiceret her på nordiskstyrke.dk.